Friskbagt Rustikt Landbrød med Oliventapenade
Forret - Antipasti
Zuppa di Pomodoro con Maltagliati
Tomatsuppe – ”Pancetta” Bacon - Løg – Hvidløg – Basilikum
”Dårligt skåret pasta” – Parmesan
Hovedret med 3 pastaer – Tris di Pasta
Cannelloni Ossobuco
Ovnbagte fyldte pasta ruller – Langtidsbraiseret Ossobucoragout
Bechamel med Muskatnød– Parmesanost
Ravioloni al Tatufo de lo Chef
Fyldte pasta med Svampe, Ricotta og Trøffel
Serveret med Svampe trøffelcreme – Trøffel pesto - Parmesanost
Gnocchi con 4 Formaggi
”Gnocchi” kartoffelpasta – cremet 4 Formaggi ostesauce - Parmesanost
Pastaerne er serveret på et fad til deling
Dessert - Dolci
Tiramisu
Savoiardi – Kaffe – Kahlua - Cremet Mascarpone - Chokoladesauce
Kr. 399,- per person
(Min 2 personer)