Velkomstdrink Magnum 1.5 l Spumante Brut Swarovski Fantini
Laksemouse Canapé og Ørredrogn
6 Retters gourmet menu
Carpaccio Caviale
Antonius Caviar – Sprød Polenta – Oksecarpaccio - Ostesauce
Hvidvin, Pinot Grigio, Fasoli Gino, Veneto
Bisque di Scampi
Jomfruhummer Bisque – Grillet Jomfruhummer - Dampet Torsk
Hvidvin, Pieve Vecchia, Soave, Fasoli Gino, Veneto
Kraftfuld og intens vin fra egefade.
Cannelloni Duck Truffle
Fyldt pasta - Langtidsbraiseret Anderagout – Trøffel Bechamelsauce
Rødvin, 2005 Brunello Di Montalcino, Fossacolle, Toscana
9 års Vintage vin fra et af de ældste og bedste vinhuse i Montalcino
Tournedos Rossini
Okse Mørbrad – Madeira Sauce
Kartoffelpure – Foie Gras - Garniture
Rødvin, 1998 Barolo Luigi Einaudi, Piemonte
26 års Vintage vin fra en det anerkendte vinhus Luigi Einaudi
Selezione di Formaggi Italiani
Trøffel Pecorino – 24 mdr. lagret Parmesan - Gorgonzola
Blomsterhonning - Trøffel pesto
Rødvin, 2007 Jéroboam 5 l. Amarone Sel. Antonio Castagnedi, Veneto
17 års Vintage vin
Fondant al Cioccolato & Pistacchio
Chokoladefondant - Pistacie is – Nødder – Chokoladesauce
Dessertvin, 2006 Vin Santo Di Montepulciano, Toscana
Kaffe el. te
Inkl. avec, vælg mellem Vecchia Romagna Brandy eller Amaretto Likør
Petit Four
Klokken 24 bliver fejret med Magnum 1.5 L Spumante Brut og kransekage Arrangementet slutter kl. 00.45
Menu pris Kr. 2.299,- per person inkl. vinmenu
Depositum, 1.000 kr. pr. person, bedes indbetales senest den 15 december på Nordea bank reg. nr. 2112 kontonr. 9036768271