Velkomstdrink ”Spumante”
Blanc de Blanc - Mousserende vin
Menu
Antipasti alla Fabio
Bruschetta - hvidvinsstegte svampe - krydret Salsiccia
Okse carpaccio - Vitello Tonnato
Hvidvin, Pinot Grigio, Veneto
Tortino di Melanzane
Aubergine- tomatsauce - røget Pancetta – komælksost - Parmesanost
Rødvin, Toscano Sangiovese, Toscana
Cannelloni al Forno
Fyldt pasta – Langtidssimret Ossobuco Ragout
Bechamel – Parmesan
Rødvin, Barbera, Piemonte
Filetto di Vitello ai Funghi Porcini & Tartufo
Mørt grillet kalvefilet – svampe trøffel sauce
Kartoffelpure - garniture
Rødvin, Amarone. Veneto
Selezione di Formaggi Italiani
3 italienske oste
Parmesan - Gorgonzola - Pecorino
Balsamico reduktion - blomsterhonning - trøffel pesto
Dessertvin, Marsala Dolce, Sicilien
Panna Cotta con frutta di Bosco
Italiensk ”budding” - frisk vanilje – Skovbær – Havre knas
Kaffe el. te
Inkl. avec, vælg mellem Baileys, Grappa eller Lemoncello
Menu pris Kr. 999,- per person inkl. vinmenu