Menu
Tris Antipasti alla Fabio
”Carpaccio Tartufo” Oksecarpaccio – Rucola - Trøffelpesto - Parmesan
”Vitello Tonnato” fint Kalvekød - Tunsauce - Friteret Kapers
Bøffelmozzarella – Grillet peberfrugt - BasilikumspestoHvidvin, Pinot Grigio, Veneto
Parmigianina di Melanzane
Auberginetærte - Tomatsauce - Pancetta – Provolone ostRødvin, Toscano Sangiovese, Toscana
Ravioloni al Tatufo de lo Chef
Hjemmelavet Pasta – Fyldt med Svampe, Ricotta og Trøffel
Serveret med Svampe trøffelcreme – Parmesanost – Trøffel pestoRødvin, Barbera, Piemonte
Vitella ai Vino Rosso
Grillet kalvekød – Amarone rødvinssauce
Kartoffelpure - GarnitureRødvin, Amarone. Veneto
Formaggi Italiani
Parmesanost – Gorgonzola - Pecorino
Honning - Valnødder – Balsamico Glace
Dessertvin, Marsala Dolce, Sicilien
Panna Cotta con frutta di Bosco
Italiensk ”budding” - frisk vanilje –Skovbær - Nødder
Limoncello
Kaffe con Petitfour
Valgfri kaffe Inkl. avec og vælg mellem Grappa, Brandy, Sambuca og Baileys
Menu pris Kr. 1.299,- per person inkl. vinmenu