Velkomstdrink ”Spumante”
Blanc de Blanc - Mousserende vin
Friskbagt Brød med Oliventapernade
Menu Antipasti alla Fabio
- ”Carpaccio” af Oksekød med Rucola, Trøffel Mayo og Parmesan
- ”Vitello Tonnato” fint Kalvekød med Tunsauce og Friteret Kapers
- “Stracciatellla” cremet ost – Tomat - Basilikumsolie – Friteret Kapers
- Hvidvin, Pinot Grigio, Veneto
Tortino di Melanzane
- Aubergine- Tomatsauce - Pancetta – Komælksost - Parmesanost
- Rødvin, Toscano Sangiovese, Toscana
Cannelloni Ossobuco
- Ovnbagte fyldte pasta ruller – Langtidsbraiseret Ossobuco ragu
- Tomat - Bechamel – Parmesan ost
- Rødvin, Barbera, Piemonte
Vitella ai Funghi Porcini & Tartufo
- Grillet kalvekød – svampe trøffel sauce
- Kartoffel - garniture
- Rødvin, Amarone. Veneto
Panna Cotta con frutta di Bosco
- Italiensk ”budding” - Frisk Vanilje –Skovbær
- Dessertvin, Marsala Dolce, Sicilien
Kaffe
- Kaffe eller The efter eget valg Inkl. avec, vælg mellem Baileys, Grappa eller Lemoncello
Menu pris Kr. 999,- per person inkl. vinmenu
Hvis der ønskes frisk revet trøffel på en ret, ekstra pris Kr. 999,-