Brød
Friskbagt Filone landbrød
Friskbagt Brød med Oliventapenade
Jomfru Olivenolie og Balsamico
Kr. 49,-
Bruschetta
Bruschetta Buffala & Pesto
Ristet Hvidløgsbrød – Cremet Bøffel Mozzarella – Basilikumspesto
Grillet Peberfrugt - Soltørrede Tomater
Kr. 99,-
Bruschetta Salsiccia & Tartufo
Ristet Hvidløgsbrød – ”Salciccia” Italiensk pølse
Svampe - Trøffelcreme - Frisk revet Trøffelost
Kr. 129,-
Antipasti
Parmigianina di Melanzane
Auberginetærte - Tomatsauce - Provolone ost – Soltørret TomatHusets specialitet
Opskrift efter Fabios kære mor ”Mamma Rosetta”
Kr. 129,-
Burrata
”Burrata” cremet ost – Grillet Aubergine og Zucchini
Soltørrede tomater – Basilikumspesto
Kr. 139,-
Vitello Tonnato con Capperi
Fine skiver kalvekød - rørt tunsauce - Friteret Kapers
Kr. 139,-
Carpaccio di Angus
Carpaccio af Angus Oksemørbrad
Rucola salat – Trøffelpesto - Parmesanost
KR. 139,-
Carpaccio di Orata
Carpaccio af Doradefilet (Guldbras) - Appelsin
Frisk Fennikel - Tomater - Røde Peberkorn
Kr. 139,-
Zuppa di Pomodoro
Tomat - Løg – Hvidløg – Basilikum
Smørstegte Croutoner – Parmesan
Kr. 149,-
Insalata
Mix salat – Frisk Fennikel - Tomater
Ekstra Jomfruoliven olie - Balsamico glace
Kr. 99,-
Pasta
Cannelloni Ossobuco
Ovnbagte fyldte pasta ruller – Langtidsbraiseret Ossobucoragout
Bechamel med Muskatnød– Parmesan ost
Kr. 199,-
Gnocchi Sorrentina
Ovnbagt Kartoffel Pasta – Tomatsauce med Basilikum
Toppes med Bøffel Mozzarella – Parmesanost
Kr. 199,-
Fettucine al Salmone
Hjemmelavet båndpasta– Laks
Cremet hvidvinssauce med Tomat - Asparges
Kr. 199,-
Ravioli Carbonara
Hjemmelavet pasta og æggeblomme
Cremet Pecorino sauce – ”Guanciale” røget Svinekæbe
Kr. 199,-
Ravioloni al Tatufo de lo Chef
Hjemmelavet Pasta – Fyldt med Svampe, Ricotta og Trøffel
Serveret med Svampecreme – Frisk revet Trøffelost – Trøffel pesto
Kr. 299,-
Pesce/Fisk
Orata al Beurre Blanc
Doradefilet (Guldbras) Sauce Beurre Blanc
Broccolo Romanesco
Kr. 299,-
Carne/Kød
Medaglione di Vitello
Grillet kalvekød Medaljon
Kartoffel - Garniture
Kr. 299,-
Du skal vælge en sauce efter egen smag til dit kød:
Kokkens Kalve Jus Sauce
Timian Rødvinssauce
Karl Johan- skovens Svampe og trøffel sauce
Agnello ai Vino Rosso
Rosmarin og Hvidløgsmarineret Lamme Culotte – Rødvinssauce
Kartoffel - Garniture
Kr. 299,-
Bistecca
Grillet kalvekrone steak med skaft
Kartoffel – Garniture
Kokkens Kalve Jus Sauce
Kr. 399,-
Formaggi/Ost
Formaggi Italiani
Parmesanost – Gorgonzola - Pecorino
Honning - Valnødder – Balsamico Glace – Trøffel Pesto
KR. 149,-
Dolci
Tiramisu
Savoiardi – Kaffe – Kahlua - Cremet Mascarpone
Kr. 109,-
Panna Cotta con frutta di Bosco
Italiensk ”budding” - frisk vanilje –Skovbær - Nødder
Kr. 109,-
Tortino al Cioccolato & Pistacchio
Friskbagt Chokoladekage – Hjemmelavet Pistacie is
Kr. 139,-
Gelato Mix
Hjemmelavet - Hasselnødde is – Pistacie is – Stracciatella is
Kr. 129,-
Caffe
Kaffe & The
Espresso, alm. Kaffe og The
Kr. 35,-
Dobbel Espresso, Cappucino, Kaffe Latte
Kr. 45,-
AVEC og dessertvin – Vælg mellem følgende
Lemoncello – Sambuca – Marsala – Portvin Kr. 89
Grappa – Vecchia Romagna – Bailyes Kr. 119