Velkomstdrink ”Spumante”
Blanc de Blanc - Mousserende vin
Friskbagt Brød med Oliventapernade
Menu
Tris Antipasti alla Fabio
”Carpaccio Tartufo” Oksecarpaccio – Rucola - Trøffelpesto - Parmesan
”Vitello Tonnato” fint Kalvekød - Tunsauce - Friteret Kapers
Bøffelmozzarella – Grillet peberfrugt - Basilikumspesto
Hvidvin, Pinot Grigio, Veneto
Parmigianina di Melanzane
Auberginetærte - Tomatsauce - Pancetta – Provolone ost
Rødvin, Toscano Sangiovese, Toscana
Ravioloni al Tatufo de lo Chef
Hjemmelavet Pasta – Fyldt med Svampe, Ricotta og Trøffel
Serveret med Svampe trøffelcreme – Parmesanost – Trøffel pesto
Rødvin, Barbera, Piemonte
Vitella ai Vino Rosso
Grillet kalvekød – Amarone rødvinssauce
Kartoffelpure - Garniture
Rødvin, Amarone. Veneto
Formaggi Italiani
Parmesanost – Gorgonzola - Pecorino
Honning - Valnødder – Balsamico Glace
Dessertvin, Marsala Dolce, Sicilien
Tortino al Cioccolato & Pistacchio
Friskbagt Chokoladekage - Pistacie is – Nødder - Chokoladesauce
Limoncello
Kaffe con Petitfour
Valgfri kaffe Inkl. avec og
Vælg mellem Grappa, Brandy, Sambuca og Baileys
Menu pris Kr. 1.299,- per person inkl. vinmenu