Tortino di Melanzane 99 kr.
Aubergine – tomatsauce – røget Pancetta – Komælksost – Parmesanost
Husets specialitet – Opskrift efter Fabios kære mor ”Mamma Rosetta”
Vitello tonnato con capperi 99 kr.
Fine skiver kalvekød – rørt tunsauce – friteret capers
Buffalo Mozzarella 99 kr.
Bøffel Mozzarella – Basilikums Pesto – Soltørrede Tomater
Carpaccio ”Speciale” 99 kr.
Oksecarpaccio – Rucola salat – Parmesanost – Trøffelmayo
Fabios Fristelser
lille 129 kr.stor 189 kr.
Vitello Tonnato – Aubergine Tærte – Okse carpaccio – Bøffel Mozzarella Basilikumspesto – Salami – Parmaskinke
Pasta
Cannelloni Ossobuco Kr. 129,-
Ovnbagte fyldte pasta ruller – Langtidsbraiseret Ossobucoragout
Bechamel med Muskatnød– Parmesan ost
Gnocchi Sorrentina Kr. 129,-
Kartoffel Pasta – Tomatsauce med “Pancetta” Bacon og løg
Toppes med Bøffel Mozzarella – Parmesanost
Ravioloni al Tatufo de lo Chef Kr. 199,-
Hjemmelavet Pasta – Fyldt med Svampe, Ricotta og Trøffel
Serveret med Svampe trøffelcreme – Parmesanost – Trøffel pesto
Carne/Kød
Tagliata di Vitello 299 kr.
Mørt grillet kalvekød i skiver 250 gr.
Kartoffelpure - Garniture – Karl Johan- skovens Svampe og trøffel sauce
Dolci/Dessert
Tiramisu 99 kr.
Savoiardi – Kaffe – Marsala – Cremet Mascarpone – Chokolade
Panna Cotta con frutta di Bosco Kr. 99,-
Italiensk ”budding” - frisk vanilje –Skovbær - Nødder