Velkomstdrink Champagne Bollinger
Laksemouse Canapé med Ørredrogn – Østers Gin mare – Antonius Caviar
6 Retters gourmet menu
Carpaccio Wagyu
Oksecarpaccio af Waguy kød – Trøffelolie – Frisk Trøffel
Hvidvin, Chardonnay, Louis Jadot, Bourgogne 2023
Bisque di Scampi
Jomfruhummer Bisque – Jomfruhummer - Dampet Torsk – Antonius Caviar
Hvidvin, Magnum Pieve Vecchia, Soave, Fasoli Gino, Veneto
Kraftfuld og intens vin fra egefade.
Vitello Tonnato
Finskåret Kalvekød - rørt Tunsauce - Friteret Kapers
Rødvin, Petrolo 6 l. Toscana, 2010
Cannelloni Duck Truffle
Pasta - Langtidsbraiseret Anderagout – Trøffel Bechamelsauce- TrøffelostRødvin, 2005 Brunello Di Montalcino, Fossacolle, Toscana
19 års Vintage vin fra et af de ældste og bedste vinhuse i Montalcino
Rødvin, Magnum Chateau La Motte-Cissac, Haut Medoc 2000
Rødvin, Magnum Barbaresco, Alutto Rabaja, 2007
Tournedos Rossini
Okse Mørbrad – Madeira Sauce
Kartoffel – Foie Gras – Frisk TrøffelRødvin, 1998 Barolo Luigi Einaudi, Piemonte
26 års Vintage vin fra en det anerkendte vinhus Luigi Einaudi
Rødvin, Magnum Chateau La Cabanne, Pomerol 1987
Rødvin, Sassicaia Tenuta San Guido, Toscana 2001
Selezione di Formaggi Italiani
Trøffel Pecorino – 24 mdr. lagret Parmesan - Gorgonzola
Blomsterhonning - Trøffel pesto
Rødvin, Salmanazar 9 l. Amarone Tenuta Sant’ Antonio, Veneto 2006
17 års Vintage vin
Fondant al Cioccolato & Pistacchio
Chokoladefondant - Pistacie is
Dessertvin, Magnum Portvin Burmester Colheita 1998
Kaffe
Avec, vælg mellem Grappa, Brandy, og Armagnac
Petit Four
Menu pris Kr. 4.500,- per person inkl. vinmenu
Klokken 24 bliver fejret med Magnum 1.5 L Spumante Brut og kransekage
Arrangementet slutter kl. 01.00
Depositum per person kr. 2.000,- indbetales senest den 15. december
Nordea Bank Reg. Nr. 2112 Konto nr 9036768271